HRVATSKI | ITALIANO | ENGLISH  

Vedrana Pende Kučić, direktorica

Marin Pende, voditelj ključnih kupaca

Petra Katana, voditeljica evenata

Tamara Španjol, grafički dizajner

Sanja Pejković, grafički/web dizajner

Tko smo?

Agencija za marketing koja dugi niz godina kvalitetno i profesionalno osmišljava i realizira sve marketinške aktivnosti; od istraživanja tržišta, procesa kreiranja pozitivnog imidža tvrtke ili proizvoda/usluge vizualnom komunikacijom, kreiranja marketinške strategije i plana, osmišljavanja i izrade svih propagandnih materijala, medijskog planiranja i zakupa medija po agencijskim uvjetima te organizacijom evenata.

Što nudimo?

Tim kreativnih profesionalaca - zaljubljenika u marketing nudi vam inovativna, učinkovita i cijenom dostupna marketinška rješenja koja će vas i vaše proizvode/usluge učiniti prepoznatljivim na tržištu, izdvojiti vas od konkurenata i učiniti vaše poslovanje uspješnijim.

Drukčiji od drugih!

Ono što nas čini posebnim je individualan pristup i potpuna posvećenost klijentu u svim segmentima, neovisno o veličini ili budžetu. Tim visokoobrazovanih stručnjaka brine o svim aspektima stvaranja vašeg kvalitetnog imidža, spreman je ostvariti i najsloženije projekte držeći se pri tom dogovorenih (vrlo često i iznimno kratkih) rokova.

Naš cilj!

Naš cilj je održati i unaprijediti visoko personaliziran i profesionalan pristup svakom klijentu, a povjerenje koje ste nam podarili opravdati vašim uspjehom. Vaše zadovoljstvo naša je najveća motivacija!

Image
Loading